Inter laat koppositie liggen door remise tegen De Roon

16 januari 2016, 17:01

Internazionale heeft kostbare punten laten liggen op bezoek bij Atalanta Bergamo. De formatie uit Milaan kwam tegen de middenmoter niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Door de remise is de ploeg van Roberto Mancini niet de nieuwe koploper van de Serie A.

Inter verloor vorige week teleurstellend op eigen veld met 0-1 van Sassuolo en wilde zich vanmiddag revancheren voor die zeperd. Het zou bij een zege in Bergamo de koppositie, in ieder geval voor even, overnemen van Napoli. Het kwam zaterdagmiddag echter niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Beide goals vielen in de eerste helft en werden gemaakt door een eigen speler. Inter-verdediger Jeison Murillo scoorde na zeventien minuten in het eigen doel, waarna Atalanta-speler Rafael Toloi acht minuten later hetzelfde deed.

In het restant van de wedstrijd werd niet gescoord en dat was met name de verdienste van Inter-keeper Samir Handanovic. De sluitpost had in de tweede helft een geweldige redding in huis, waarmee hij Luca Cigarini op fantastische wijze van een doelpunt hield. Overigens maakte Alessandro Diamanti zijn debuut bij de thuisploeg. Hij viel vijf minuten voor tijd in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen