Mulder terug in Kuip: "Dit kan niet bij club als Feyenoord"

Ger
29 januari 2016, 08:14

Erwin Mulder keerde donderdag voor het eerst na zijn vertrek bij Feyenoord terug in De Kuip. Met sc Heerenveen drukte de doelman de Rotterdammers verder in de put door met 1-2 te zegevieren.

"Als je de kansenverhouding bekijkt dan hadden wij na tachtig minuten met 4-1 voor moeten staan", zegt Mulder in gesprek met RTV Rijnmond. "Je ziet ook dat er druk op staat bij Feyenoord. Zo vaak achter elkaar verliezen kan niet bij een club als Feyenoord. Ze moeten hard blijven werken en vertrouwen houden in elkaar."

Mulder vertrok afgelopen zomer bij Feyenoord nadat technisch directeur Martin van Geel had laten weten dat hij zich niet voldoende wist te ontwikkelen. Desondanks verscheen de keeper niet met rancune op het veld. "De enige revanchegevoelens bij mij waren gericht op de 5-2 nederlaag eerder dit seizoen."

"Feyenoord is Feyenoord en zal altijd warm in mijn hart blijven", stelt Mulder. "Er zijn mensen waarmee het niet netjes is gegaan. Niet alleen met Martin van Geel, maar die mensen weten zelf wie ik bedoel. Ik wil er niet verder over praten. Het ligt achter me."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen