Trainerswissels leveren geen goals op in Deventer

8 februari 2016, 22:02

Go Ahead Eagles en FC Den Bosch zijn in de eerste wedstrijd na het ontslag van hun coaches niet tot scoren gekomen. De ploegen hielden elkaar maandag in de Adelaarshorst op een 0-0 gelijkspel.

Go Ahead nam vorige week maandag vanwege de tegenvallende resultaten afscheid van Dennis Demmers, vijf dagen later werd ook diens FC Den Bosch-collega René van Eck ontslagen. Laatstgenoemde werd verantwoordelijk gehouden voor het bekerdrama tegen VVSB. FC Den Bosch gaf in de slotfase van de kwartfinale tegen de amateurs een 2-0 voorsprong uit handen (2-3) en werd zo uitgeschakeld.

Met Harry Decheiver (Go Ahead) en Paul Beekmans (Den Bosch), de voormalige assistenten van respectievelijk Demmers en Van Eck, als tijdelijke verantwoordelijken in de dug-out hielden beide ploegen elkaar maandag op 0-0. Daar zal vooral Go Ahead blij mee zijn, aangezien dat team vanaf de 54ste minuut met tien man speelde door een rode kaart van Randy Wolters voor een overtreding op de enkel van Furhgill Zeldenrust. Den Bosch kreeg met een man meer diverse kansen om de winst te pakken, maar het wist Go Ahead-keeper Theo Zwarthoed niet te passeren.

Go Ahead staat met 35 punten zesde in de Jupiler League, acht plaatsen en evenzoveel punten boven Den Bosch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen