AZ en Excelsior kennen verschillende aanloop

4 maart 2016, 16:22

Zowel AZ als Excelsior zag afgelopen weekend een einde komen aan een reeks. De Alkmaarders verloren na zeven opeenvolgende overwinningen kansloos bij Ajax (4-1), terwijl Excelsior na twaalf duels zonder zege juist drie punten pakte tegen NEC (2-0). AZ verloor donderdag ook nog eens in de halve finale van de KNVB Beker tegen Feyenoord (3-1). Komende zondag staan AZ en Excelsior tegenover elkaar in Alkmaar.

Van den Brom: "Kater zo snel mogelijk wegspoelen"

"We hadden twee doelen: de beker en competitie. Nu willen we door een overwinning de kans groter maken om dicht bij de derde plek te blijven. We hebben nog negen wedstrijden om daarvoor te werken. De bekeruitschakeling is een kater, maar we kunnen daar niet in blijven hangen", aldus Van den Brom, die nog niet weet of hij tegen Excelsior over Mattias Johansson kan beschikken. De Zweed heeft een enkelblessure.

Groenendijk: "Ik zie altijd mogelijkheden om te winnen"

"Als liefhebber kan ik wel van AZ genieten", vertelt Groenendijk over de tegenstander. "Van spelers als Vincent Janssen, Joris van Overeem en zo zijn er nog wel een paar. AZ heeft een goede ploeg, die niet voor niets zo'n reeks achter de rug heeft. Het is aan ons om daar zondag iets tegenover te zetten." Alessandro Damen, Filip Kurto en Rodney Klooster ontbreken vanwege blessures bij de Rotterdamse club. Michiel Hemmen hervatte vrijdag de training, na een paar dagen last te hebben gehad van griep.

[photo,96103,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen