Vreman en Keizer kijken uit naar degradatiekraker

1 april 2016, 14:45

Voor De Graafschap en SC Cambuur is het moment van de waarheid aangebroken. Beide laagvliegers zijn zich aan het klaarstomen voor hun belangrijkste wedstrijd van het seizoen: de degradatiekraker op de uitverkochte Vijverberg, die zaterdagavond om 18.30 uur onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel afgetrapt wordt.

Plezier bij de 'Superboeren'

De sleutel tot succes is volgens Vreman 'het op de juiste momenten drukzetten'. "Misschien ook wel heel hoog, zodat we Cambuur niet in het spel laten komen. Wij moeten er veel in stoppen en dan moet er een goede combinatie met de achterban ontstaan", aldus Vreman, die ontzettend veel zin heeft in zaterdagavond 18.30 uur. "Alles eromheen maakt het mooi. We gaan ervoor véchten, voor dat goede resultaat. Overigens valt de beslissing nog niet. Er zijn drie punten te pakken en dat zijn belangrijke punten, want beide ploegen kunnen daardoor een stap zetten. We voelen ons goed. Of we beter zijn dan Cambuur? Dat weet ik niet, dat gaan we zien."

Voor Cambuur telt louter de winst

De selectie van Cambuur is fit en werd vrijdag op de training begroet door veel supporters. Keizer is samen met spits Martijn Barto in gesprek gegaan met supporters, die een spandoek hadmet de tekst 'Vechten voor je club' hadden opgehangen. De Leeuwarders lijken in een 4-3-3 formatie te gaan spelen in de degradatiewedstrijd.

[photo,93987,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen