Simeone: "Plek vinden waar we Barça pijn kunnen doen"

Ger
12 april 2016, 21:16

Coach Diego Simeone blijft met Atlético Madrid geloven in een plek bij de laatste vier in de Champions League. De ploeg uit de Spaanse hoofdstad wil woensdagavond voor eigen publiek de 2-1 nederlaag van vorige week in Camp Nou wegpoetsen.

"Bij Atlético geven we nooit op en proberen we altijd weer boven te komen. We weten dat er betere teams zijn, maar met onze vechtlust kunnen we veel compenseren", aldus Simeone. "We zullen een plek vinden waar Barcelona kwetsbaar is. Daar zullen we ze pijn proberen te doen. De atmosfeer zal geweldig zijn, maar ik denk niet dat de spelers van Barcelona verrast zullen zijn. Die ploeg speelt vaker in dergelijke omstandigheden."

In het eerste duel speelde Fernando Torres een hoofdrol. De ervaren spits zette Atlético op voorsprong, maar moest nog voor rust vertrekken na twee gele kaarten. Volgens Simeone zal zijn afwezigheid in de return niet van doorslaggevend belang zijn. "We hebben veel opties in onze aanvalslinie", zegt de Argentijn. "Ik kan een beroep doen op Luciano Vietto, Yannick Ferreira Carrasco en Antoine Griezmann. We zullen zien welke combinatie werkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen