Vlaar: "Voor ons gunstig als Feyenoord beker wint"

15 april 2016, 11:19

Ron Vlaar is zich ervan bewust dat het voor AZ mooi zou zijn als Feyenoord volgende week zondag de KNVB Beker ten koste van FC Utrecht wint. Als de Rotterdammers in de eigen Kuip triomferen, dan heeft AZ aan de vierde plaats genoeg om zich zonder play-offs te plaatsen voor de Europa League.

"Het is voor ons gunstig als Feyenoord de beker wint, ik hoop dat ze dat doen. Maar wij moeten naar onszelf kijken, we zitten niet in de allerbeste fase", zegt Vlaar in gesprek met het officiële videokanaal van de Alkmaarse club. Om vierde te worden moet AZ eerst nog Utrecht en Heracles Almelo passeren, omdat deze concurrenten respectievelijk twee punten en één punt voor staan.

Vlaar weet dat AZ uit een ander vaatje moet tappen dan afgelopen zondag, toen er met 4-2 verloren werd bij sc Heerenveen. "Het was niet goed. Van niemand niet. Dat moet gewoon beter. Daar hebben we wel even over gesproken. Maar die wedstrijd is geweest, we moeten nu weer vooruit. Zaterdag wacht een heel belangrijke wedstrijd. PEC Zwolle (thuis, red.) staat maar drie punten onder ons. Om vierde te worden, zullen we gewoon moeten winnen. Plaats drie hebben we uit ons hoofd gezet, dat gat is veel te groot. Jammer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen