Borussia Dortmund spoelt nare smaak weg tegen HSV

Ger
17 april 2016, 17:36

Borussia Dortmund heeft met een 3-0 overwinning op Hamburger SV de nachtmerrie van de uitschakeling in de Europa League voor even verdrongen. Door de driepunter staat de ploeg van coach Thomas Tuchel weer zeven punten achter koploper Bayern München.

Dortmund leek afgelopen donderdag hard op weg naar de halve eindstrijd in de Europa League, maar op Anfied Road werd tegen Liverpool een 0-2 én later een 1-3 voorsprong uit handen gegeven. Door de uiteindelijke 4-3 nederlaag greep de Duitse ploeg naast een plek bij de laatste vier. In het duel met HSV kwam Dortmund in de eerste helft eveneens twee doelpunten voor. Christian Pulisic en Adrián Ramos scoorden.

In tegenstelling tot het duel met Liverpool liet Dortmund zich deze keer niet verrassen. Na de hervatting werd het uiteindelijk 3-0 door het tweede doelpunt van de middag van Ramos. Op dat moment speelde HSV al geruime tijd met tien man. Doelman René Adler kreeg in de 52ste minuut een directe rode kaart.

Ondanks de overwinning hoeft Dortmund zich weinig illusies te maken over het veroveren van de landstitel. In de Bundesliga staan namelijk nog maar vier speelronden op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen