Maatsen wil bij Dortmund blijven, Chelsea verlangt miljoenenbedrag

20 april 2024, 16:29
Foto: © Imago

Ian Maatsen wil graag langer bij Borussia Dortmund blijven, weet Patrick Berger van het Duitse Sky. De Nederlander is verhuurd door Chelsea en zou de Londenaren al op de hoogte hebben gesteld van zijn beslissing.

Maatsen speelt sinds afgelopen januari op huurbasis voor Borussia Dortmund. De verdediger heeft het daar uitstekend naar zijn zin en zou graag ook komend seizoen voor BVB uitkomen, wat hij Chelsea al heeft laten weten.

Artikel gaat verder onder video

Maatsen speelde tot dusver zeventien duels voor de Duitsers, waarin hij tweemaal trefzeker was en twee assists afleverde. Zijn belangrijkste treffer maakte de verdediger afgelopen week, toen hij in de return van de kwartfinales van de Champions League tegen Atlético Madrid de 2-0 voor zijn rekening nam. Uiteindelijk wisten de Duitsers dat duel met 4-2 te winnen, waarmee de halve finales werden bereikt.

Volgens Berger zal Dortmund diep in de buidel moeten tasten om de Nederlander definitief over te nemen. In Londen zou hij namelijk een gelimiteerde afkoopsom van 35 tot 40 miljoen euro in zijn contract hebben staan.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Hilariteit bij Rondo om favoriet restaurant Van der Vaart: ‘Waarom lach je nou?’

Aan het einde van de uitzending van Rondo vraagt presentator Wytse van der Goot de tafelgasten naar het lekkerste restaurant waar zij ooit hebben gegeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen