Scolari: "Enige zekerheid bij Chelsea is je ontslag"

17 april 2016, 23:50

Antonio Conte is vanaf volgend seizoen de tiende trainer van Chelsea sinds Roman Abramovich eigenaar is van de Londenaren. Ondanks zijn driejarig contract moet Conte vanaf het begin presteren. Dat stelt Luiz Felipe Scolari, die ook al eens aan het roer stond op Stamford Bridge.

Conte is in de zomer als bondscoach van Italië actief op het EK in Frankrijk en begint daarna met de voorbereiding op de Premier League. "Je kan de wereldbeker winnen, Europees kampioen worden en de beste trainer van de wereld zijn, maar zelfs dat kan je je niet voorbereiden op een baan bij Chelsea", vertelt Scolari in gesprek met The Sun.

"Je prestaties als trainer tellen niet als je eenmaal bij Chelsea bent, want vanaf het begin moet je winnen. Dat is bij weinig clubs het geval. De Premier League is met geen andere competitie te vergelijken. Bij Chelsea zijn de verwachtingen hoger dan bij de meeste clubs in de wereld."

Scolari geeft extra lading aan zijn bericht door te stellen dat je bij Chelsea één zekerheid hebt en dat is dat je uiteindelijk wordt ontslagen. "De enige zekerheid bij Chelsea is je ontslag. Als je ziet dat José Mourinho wordt ontslagen, dan weet je wel hoe lastig het is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen