Succesvolle Van der Gaag vertrekt bij FC Eindhoven

4 mei 2016, 19:28

Ondanks een doorlopend contract en prima resultaten in de Jupiler League vertrekt Mitchell van der Gaag komende zomer, na één seizoen, als hoofdcoach van FC Eindhoven. Volgens de Brabantse club heeft de oud-verdediger 'te kennen gegeven toe te zijn aan een nieuwe stap vanwege andere inzichten'.

Na een jarenlange periode als speler en coach in Portugal keerde Van der Gaag afgelopen zomer terug naar Nederland om coach van FC Eindhoven te worden. Hij leidde het team naar een periodetitel en de vierde plaats in de Jupiler League, waarmee plaatsing voor de tweede ronde van de nacompetitie werd afgedwongen. Daarin is NAC Breda de tegenstander. "Met veel ambitie en inzet ga ik samen met de stafleden en spelers de play-offs in, want ik wil dit seizoen ook absoluut succesvol afsluiten", aldus Van der Gaag op de officiële website van FC Eindhoven.

Harm van Veldhoven, de technisch manager van FC Eindhoven, vindt het jammer dat Van der Gaag na één seizoen alweer vertrekt. "Wij bedanken hem voor zijn enorme inzet en wensen Mitchell het allerbeste toe. Nu ligt onze gezamenlijke focus op een optimaal resultaat in de aankomende play-offs en beraden we ons intern over de opvolging van Mitchell richting volgend seizoen", reageert de beleidsmaker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen