Trefzekere Nederlanders helpen Arsenal aan tweede plek

15 mei 2016, 17:55

Op de laatste speeldag van de Premier League heeft Tottenham Hotspur de tweede plek op de ranglijst uit handen gegeven. Door een 5-1 nederlaag op zondag tegen het gedegradeerde Newcastle United zag het Arsenal passeren op de ranglijst.

Newcastle speelde nergens meer voor tegen Tottenham, waardoor het vrijuit kon spelen. Georginio Wijnaldum nam zijn ploeg bij de hand met het openingsdoelpunt. Waarna Aleksandar Mitrovic vlak voor rust de score verdubbelde.

In de tweede helft kwam Tottenham terug in de wedstrijd met een harde pegel van Erik Lamela. Daarna leek de weg vrij voor een goed resultaat vanwege een rode kaart voor Mitrovic. Maar het was juist Newcastle United dat uitliep naar een riante 5-1 overwinning. Wijnaldum scoorde vanaf elf meter zijn tweede, waarna ook Rolando Aarons en Daryl Janmaat tot scoren kwamen.

Arsenal

Olivier Giroud was op de slotfase verantwoordelijk voor de 3-0 zege van Arsenal op Aston Villa. Na vijf minuten was de spits al trefzeker, waarna hij in de slotfase nog tweemaal tot scoren kwam. Mikel Arteta maakte het feest compleet door in zijn laatste wedstrijd voor Arsenal te scoren. Daardoor passeerde Arsenal rivaal Tottenham met een punt verschil. Trainer Arsène Wenger eindigde nog nooit onder de Spurs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen