Benítez: "Mijn hart zegt natuurlijk dat ik moet blijven"

15 mei 2016, 22:09

Rafael Benítez twijfelt of hij moet doorgaan bij Newcastle United. Het lukte de oefenmeester niet de club te behoeden voor degradatie uit de Premier League. Newcastle sloot het seizoen wel stijlvol af met een 5-1 overwinning op Tottenham Hotspur.

"Het is moeilijk, soms lukt het onder druk niet om het voetbal te laten zien dat er in de ploeg zit", vertelt Benítez aan Sky Sports. "We wilden zonder vrees iets teruggeven aan de fans en we weten dat ze altijd achter ons zijn blijven staan. Ik ben erg blij voor ze: ze hadden het nodig om een wedstrijd als deze te zien."

In het contract van Benítez staat een clausule waardoor hij bij degradatie mag vertrekken. "Ik ga met het bestuur praten en dan gaan we zien hoe we er voor staan. Mijn hart zegt me natuurlijk dat ik moet blijven, het is een geweldige kans, een fantastische atmosfeer."

"Alles is zo goed dat mijn hart duidelijk is, maar je moet ook je hersenen gebruiken, ze moeten samenwerken. Ik heb hetzelfde gevoel als de fans, ze willen volgend seizoen een sterk team zodat we weer omhoog kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen