Arsenal heet felbegeerde Xhaka officieel welkom

25 mei 2016, 12:45

Arsenal heeft toegeslagen op de transfermarkt. Granit Xhaka wordt in de armen gesloten in het Emirates Stadium. The Gunners hebben de komst van de 23-jarige middenvelder officieel aangekondigd via de clubkanalen. De Zwitser wordt overgenomen van Borussia Mönchengladbach.

Arsenal zat al lange tijd achter Xhaka aan en heeft de talentvolle middenvelder nu dus definitief in huis gehaald. De Zwitser maakte afgelopen seizoenen veel indruk op het middenveld van Gladbach, waarmee hij afgelopen seizoen vierde werd in de Bundesliga. Arsenal moet flink de portemonnee trekken voor de middenvelder. Naar verluidt is een bedrag van rond de 40 miljoen euro gemoeid met de transfer.

Manager Arsene Wenger heeft laten weten dat hij zeer tevreden is met de komst van Xhaka. "Het is een jonge en veelbelovende speler, die al veel ervaring in de Bundesliga en de Champions League heeft opgedaan. We hielden hem al lange tijd in de gaten. Hij zal veel kwaliteit toevoegen aan onze selectie", aldus Wenger.

Xhaka stapte in de zomer van 2012 van FC Basel over naar Gladbach, waarvoor hij 96 duels (zes goals) speelde in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen