Dortmund trekt met Emre Mor 'veelzijdige' EK-ganger aan

7 juni 2016, 15:27

Borussia Dortmund heeft zich versterkt met Emre Mor. De 18-jarige Turk komt over van het Deense FC Nordsjaelland. Mor behoort tot de selectie waarmee Turkije naar Frankrijk afreist voor het Europees kampioenschap. Hij tekent in Dortmund een contract voor vijf seizoenen.

"Emre Mor is een zeer begaafde en offensief veelzijdige jonge speler", aldus sportief directeur Michael Zorc. "Hij kan zich nog heel veel verder ontwikkelen en beschikt over veel potentie." Het talent, dat bij voorkeur op de vleugel speelt, is zelf zeer blij met de overgang. "BVB is een grote club in Europa met unieke fans. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe teamgenoten te ontmoeten en om aan het seizoen te beginnen."

In een eerder stadium trok Borussia Dortmund al zes nieuwe spelers aan. Jannik Bandowski (1860 München), Marc Bartra (FC Barcelona), Jakub Blaszczykowksi (Fiorentina), Ousmane Dembélé (Stade Rennes), Mikel Merino (Osasuna) en Sebastian Rode (Bayern München) spelen volgend seizoen in het geel-zwart. Daar staat het vertrek van Mats Hummels (Bayern München) en Ilkay Gündogan (Manchester City) tegenover.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen