Vitesse huurt Baker ook komend seizoen van Chelsea

24 juni 2016, 17:20

Lewis Baker speelt ook komend seizoen voor Vitesse. De 21-jarige Engelse middenvelder wordt voor de tweede jaargang op rij gehuurd van Chelsea. Baker kwam afgelopen seizoen 31 keer namens Vitesse in actie in de Eredivisie en was daarbij goed voor vijf doelpunten.

"Er was interesse van verschillende andere clubs afgelopen zomer. Samen met mijn familie en Chelsea heb ik de opties besproken en we geloofden allemaal dat nog een jaar bij Vitesse de beste optie was", zegt Baker op de officiële website van de Arnhemse club. "De supporters zijn vorig seizoen heel goed voor mij geweest en ook dat heb ik meegenomen in mijn afweging. Ook ben ik er trots op dat supporters mijn doelpunt tegen De Graafschap hebben verkozen als doelpunt van het seizoen."

"Ik heb vorig seizoen veel geleerd van Peter (Bosz, red.) en Rob (Maas, res.) en ik ben fitter dan ooit. Na het seizoen mocht ik deelnemen aan het Toulon Tournament, wat een succesvol toernooi werd", vervolgt Baker. "Ik wil die vorm vasthouden en meenemen naar komend seizoen. Ik wil mij blijven ontwikkelen en verbeteren om hopelijk een sterk seizoen te spelen. Ik kijk ernaar uit om te spelen onder de nieuwe hoofdtrainer (Henk Fraser, red.) en ik hoop bij te kunnen dragen aan het succes van de club."

Met de terugkeer van Baker heeft Vitesse de selectie voor komend seizoen nagenoeg rond, stelt technisch directeur Mo Allach. "Navarone Foor hebben we transfervrij overgenomen van NEC. Baker en Nathan komen ook komend seizoen weer uit voor Vitesse. Daarnaast keert Abiola Dauda terug van een huurperiode bij Heart of Midlothian en schuiven er zes spelers door vanuit de beloften en voetbalacademie. We hebben in de selectie een hele goed mix van jeugdige talenten, midden en eind twintigers. Alleen Foor komt van buitenaf. Alle andere spelers kennen de club van afgelopen seizoen of al langer. De selectie is bij aanvang van de eerste training nagenoeg compleet. Er wordt hooguit nog geanticipeerd op de transfermarkt bij eventuele uitgaande transfers of buitenkansjes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen