Löw niet verrast door prestaties Slowaken op EK

25 juni 2016, 23:35

Voor Duitsland-bondscoach Joachim Löw kwam het niet als een verrassing dat Slowakije een groep met Engeland, Wales en Rusland overleefde op het EK. De Slowaken wonnen in aanloop naar het toernooi in een oefenwedstrijd al met 1-3 van de regerend wereldkampioen.

"Slowakije was één van de kleine verrassingen in de groepsfase, maar tegen ons speelden ze al heel goed in de oefenwedstrijd in Augsburg", zei Löw zaterdag op de persconferentie. "Ze toonden lef door de aanval te zoeken en waren technisch sterk. Ze hebben gewonnen van Rusland, verloren van Wales en gelijkgespeeld tegen een sterk Engeland. Maar wij zullen wegen en manieren vinden om het misschien beter te doen dan Engeland."

"We weten ook dat ze niet alleen goed voetballen, maar dat ze achterin eveneens uitstekend werk leveren", vervolgde Löw. "Slowakije is sterk op de counter. Met hun twee vleugelaanvallers loeren ze op de counter en elke aanval door het midden wordt opgezet door Marek Hamsik. Hij is bovendien een heel goede afmaker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen