Janssen bijna naar Spurs: "Niet bang voor Kane"

8 juli 2016, 12:09

Vincent Janssen was vandaag (vrijdag) niet meer op het trainingsveld van AZ te bewonderen. De topscorer van het afgelopen eredivisieseizoen liep voor aanvang van de sessie met zijn koffer terug naar zijn auto. Hij reist op zeer korte termijn naar Londen, waar hij zijn transfer naar Tottenham Hotspur gaaf afronden.

AZ en de Spurs lijken elkaar te hebben gevonden in een overeenkomst voor een bedrag van 22 miljoen euro. "Het is nog niet helemaal rond, maat ik train al niet meer bij AZ. De clubs zijn nu echt dicht bij een akkoord. Ik ga nu naar huis en wacht het verlossende telefoontje af", geeft Janssen aan tegenover het Algemeen Dagblad.

Door de ontwikkeling maken frustraties bij Janssen plaats voor opluchting. "Er is veel op me af gekomen de laatste dagen. Ik ben blij dat het nu bijna rond is. Voor mij stond van begin af aan vast dat ik naar Spurs wilde. De competitie spreekt mij aan en het plan van de trainer (Mauricio Pochettino, red) lijkt op het plan dat John van den Brom met mij hier bij AZ had een jaar geleden. Het is een prachtige club met een fantastisch nieuw stadion en enorm veel potentie. Iedereen die in mijn schoenen staat, zou deze stap maken", verzekert Janssen.

De concurrentie zal op White Hart Lane vele malen hoger liggen dan bij AZ, maar daar maakt Janssen zich niet druk om. "Harry Kane? Mensen mogen zeggen wat ze willen maar ik ben voor niemand bang. Hij is een geweldige spits maar we zien vanzelf wel hoe het loopt. We kunnen elkaar goed aanvullen denk ik, ik kan ook veel van hem leren", weet Janssen, die door de voordeur wil vertrekken uit Alkmaar. "We kunnen allebei blij zijn. We gaan elkaar de hand schudden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen