Inter-voorzitter over komst De Boer: "Hopelijk snel"

8 augustus 2016, 16:25

Het lijkt, na het definitieve ontslag van Roberto Mancini, een kwestie van tijd te zijn voordat Internazionale officieel melding zal maken van het aanstellen van Frank de Boer. De naam van de Nederlandse coach zingt al enige tijd rond in Milaan en het lijkt er, na steeds concreter wordende geruchten, op dat er snel witte rook zal komen uit het Stadio Giuseppe Meazza.

De Boer gaat de eerste Nederlandse trainer worden bij Inter, als alles rond komt. Naar verwachting vliegt de oud-coach van Ajax vanavond (maandag) nog naar Milaan om tot een akkoord te komen. Tegenover Goal Indonesia sprak voorzitter Eric Thohir de hoop uit dat hij 'hopelijk snel' de komst van De Boer officieel kan maken. Thohir verkocht de meeste aandelen van Inter aan de Chinese Suning Group, maar is nog wel de voorzitter bij de Nerazzurri.

De Boer wordt bij Inter naar verluidt vergezeld door Orlando Trustfull, die net als bij Ajax als assistent van De Boer aan de slag gaat. De Boer wordt dus hoogstwaarschijnlijk de opvolger van Mancini, die in 2014 aan zijn tweede periode bij de Milanese topclub begon en eerder deze maandag ontslagen werd wegens tegenvallende resultaten en onenigheid met de clubleiding.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen