Schilder verkiest Cambuur boven FC Den Bosch

29 augustus 2016, 18:51

Robbert Schilder geeft zijn loopbaan een vervolg bij SC Cambuur. Daarmee gaat hij niet in op de eerdere belangstelling van FC Den Bosch. Die club maakte speciaal ruimte voor de komst van de middenvelder. De dertigjarige speler was transfervrij na zijn vertrek bij FC Twente.

In Enschede werd de voormalig speler van Ajax voornamelijk als linksback gebruikt. Schilder wilde bij zijn nieuwe werkgever het liefst op het middenveld spelen. "Robbert heeft bijna 300 wedstrijden in het betaald voetbal achter zijn naam staan en is daarmee een zeer ervaren speler, die ook nog eens op meerdere posities uit de voeten kan. We zien in hem een versterking voor het middenveld met zijn inzicht en passing. We zijn zeer blij met zijn komst", aldus technisch directeur Henry van der Vegt op de website van Cambuur.

Schilder was actief in de jeugdopleiding van Ajax en maakte voor die club zijn debuut in het betaalde voetbal. Na een verhuurperiode aan Heracles Almelo maakte hij de overstap naar NAC Breda om uiteindelijk in De Grolsch Veste terecht te komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen