Messi is blij: "Ik wist dat ik terug moest komen"

2 september 2016, 10:51   Bijgewerkt: 2 september 2016, 11:22

Lionel Messi vierde in de nacht van donderdag op vrijdag zijn rentree bij de Argentijnse ploeg. De sterspeler miste geen interland van het Zuid-Amerikaanse land, maar maakte zijn rentree omdat hij na de verloren Copa América-finale tegen Chili zijn afscheid in het interlandvoetbal aankondigde. Na gesprekken met bondscoach Edgardo Bauza trok hij dit besluit in.

Messi keerde donderdagnacht met een 1-0 overwinning op Uruguay in de WK-kwalificatiereeks in Zuid-Amerika terug bij Argentinië. De aanvaller van FC Barcelona kroonde zich meteen tot matchwinner. Een mooi moment voor Messi. "Toen ik met Bauza en mijn teamgenoten sprak, wist ik dat ik terug moest komen", zegt Messi na zijn comeback over de afgelopen periode. "Ik heb overigens niemand willen misleiden met mijn keuze."

"Ik ben zeer blij met dit team en mijn terugkeer", vervolgt Messi. "Het is belangrijk dat wij met overwinningen aan de nieuwe cyclus beginnen en we hebben het uitstekend gedaan tegen Uruguay, ondanks de rode kaart voor Paulo Dybala. Het finaleverlies tegen Chili was een flinke dreun, maar we moeten ons terug knokken en weer aan de winnende hand komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen