Allardyce kan in 'moelijkste groepduel' leven met punt

4 september 2016, 11:39

Na een perfectie kwalificatiereeks voor EURO 2016 maar een vernedering tegen IJsland (2-1 verlies) in de achtste finale van het EK staat er een nieuw tijdperk op het punt van beginnen voor Engeland. Sam Allardyce heeft de vertrokken Roy Hodgson opgevolgd als bondscoach en heeft als missie om heel Engeland weer trots te laten worden op de nationale ploeg.

Deze missie van Allardyce start vandaag (zondag), met de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Slowakije, die om 18.00 uur afgetrapt wordt. In aanloop naar dit duel tempert de 61-jarige bondscoach de verwachtingen. "Hopelijk kijken de fans en doen ze met een voldaan gevoel de televisie uit", aldus Allardyce volgens de BBC. "We zijn op de weg terug, maar veel mensen verwachten niets minder dan de winst. Ik denk niet dat het zo makkelijk zal worden, aangezien Slowakije een prima staat van dienst heeft."

"Natuurlijk willen we winnen. Zeker als dat het enige is dat het land van ons vraagt, dan gaan we daar vol voor. Maar persoonlijk gezien zou ik al wel tevreden zijn met een gelijkspel. Het is de moeilijkste wedstrijd in onze groep", stipt Allardyce aan. Naast Slowakije treft Engeland ook Litouwen, Malta, Schotland en Slovenië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen