Khedira: "Ik denk dat de situatie bij United echt jammer is"

4 september 2016, 20:41

Sami Khedira begrijpt niet waarom Bastian Schweinsteiger overbodig is voor Manchester United. De middenvelder kreeg van hoofdtrainer José Mourinho te horen dat hij niet in zijn plannen voorkomt. De Duitser weigert echter te vertrekken op Old Trafford.

"Ik wil me nooit in een positie bevinden waar een grote club mij vraagt om te vertrekken. Een speler met een grote loopbaan achter de rug verdient het niet dat iemand tegen hem zegt dat hij weg moet", aldus de middenvelder van Juventus tegenover Welt am Sonntag. "Ik denk dat de situatie bij United echt jammer is, Bastian is een speler waar ik tegen opgekeken heb. Hij was erg belangrijk voor mij op het WK in 2010."

"Hij was de baas, ik was jong en leerde veel door naast hem te spelen. Daarna werd hij een geweldige aanvoerder. Maar voetbal heeft ook een zakelijke kant, ik ben gaan dagdromer. Je moet accepteren dat Mourinho andere plannen heeft. En ik heb van Bastian gehoord dat die twee een goed gesprek hebben gehad." Schweinsteiger nam afgelopen week afscheid als international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen