Iconen verrichten aftrap in kader van eredivisiejubileum

9 september 2016, 11:03   Bijgewerkt: 9 september 2016, 11:46

De Eredivisie vierde op 2 september haar zestigste verjaardag en daar wordt komend weekend uitgebreid bij stilgestaan. Los van diverse festiviteiten verrichten iconen uit de afgelopen decennia de aftrap van de wedstrijden in de vijfde speelronde van de Nederlandse competitie.

Komende vrijdag wordt de zestigste verjaardag van de Eredivisie op Het Kasteel van Sparta Rotterdam eerst gevierd door spelers, coaches, bestuurders, voetbaliconen en voetbalrelaties. Op de twee dagen erna wordt bij de wedstrijden stilgestaan bij het jubileum. Iconen van de Eredivisie zullen een 'symbolische aftrap' verrichten. Tevens worden er speciale foto's gemaakt van alle teams en de iconen en zijn supportersverenigingen gevraagd om spandoek te maken voor het jubileum.

Iconen die bijvoorbeeld de aftrap verrichten zijn Ben Wijnstekers (Feyenoord), Lex Schoenmaker (ADO Den Haag), Hugo Hovenkamp (AZ), Cor Stolzenbach (Willem II), Kick van der Vall (FC Twente) en Gerald Sibon (sc Heerenveen), René Kolmschot (Heracles Almelo), Thijs Libregts (Excelsior), John Oude Wesselink (Go Ahead Eagles) en René Trost (Roda JC).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen