Sparta verlengt met groot talent: "Dat is ons beleid"

27 september 2016, 14:32

Met het oog op de toekomst is Sparta Rotterdam er veel aan gelegen om de grote talenten van de club langer aan zich te binden, zodat ze niet weggekaapt kunnen worden door andere clubs. Dat is de Kasteelclub gelukt met Sherel Floranus. De 18-jarige verdediger heeft bijgetekend tot medio 2019.

Floranus is op Curuçao geboren, maar is jeugdinternational van Oranje. De jonge verdediger lag aanvankelijk vast tot het einde van volgend seizoen, maar blijft dus nog jaren aan boord. Het talent debuteerde vorig seizoen op 16-jarige leeftijd FC Eindhoven in het eerste elftal van Sparta, waarvoor hij tot dusver twaalf keer uitkwam. Floranus kwam tot dusver één keer in actie in de Eredivisie. Hij speelde vijf minuten mee tegen PEC Zwolle (0-3 winst).

"Het is beleid van ons dat we jonge talentvolle spelers langdurig willen binden aan de club", zegt de verheugde coach Alex Pastoor op de clubwebsite over de contractverlenging van Floranus. "In het geval van Sherel zijn we er van overtuigd dat hij zichzelf bij Sparta nog volop kan ontwikkelen voordat hij de stap naar een andere club kan maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen