Koscielny: "Ik weet niet of ik de bal met mijn hand raakte"

2 oktober 2016, 23:51

Laurent Koscielny was zondag betrokken bij het doelpunt van Arsenal in blessuretijd tegen Burnley. Alex Oxlade-Chamberlain schoot van dichtbij de bal via de hand van de verdediger in het doel. Koscielny bevond zich in buitenspelpositie op het moment van het schot van Chamberlain.

Door het discutabele doelpunt stapte Arsenal met een 0-1 zege van het veld. De centrale verdediger hield zich na afloop bewust op de vlakte. "Ik weet niet of het hands was. Ik probeerde de bal met mijn rechtervoet te raken en ik weet niet of ik hem ook met mijn hand raakte. De scheidsrechter kende het doelpunt toe en we moeten die beslissing respecteren. Het was een moeilijke wedstrijd."

"Jullie zullen beter dan wij weten wiens doelpunt het was. De bal heeft ons allebei geraakt, maar dat maakt niet uit en we slaagden er in om de bal over de lijn te krijgen." De goal viel op het moment dat de blessuretijd al voorbij was. Desondanks mocht Arsenal nog een korte corner nemen en de bal voor het doel brengen. Arsenal staat derde in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen