Wenger: "Ons doel is nu om te strijden voor alle prijzen"

24 oktober 2016, 17:03

Arsène Wenger staat al twintig jaar aan het roer als coach van Arsenal. De Franse coach won onder meer zes keer de FA Cup en pakte driemaal de landstitel. De laatste jaren lukt het pakken van prijzen een stuk moeilijker voor de Londenaren. Tijdens een aandeelhoudersvergadering kwam Wenger daar maandag op terug.

"Ik wil graag mijn excuses aanbieden voor iedere minuut waarin ik jullie in mijn twintig jaar heb laten lijden, maar jullie zien er nog niet zo slecht uit voor mensen die twintig jaar hebben geleden", zo vertelde Wenger met een knipoog. "Het spijt me ook voor de jongen die twintig jaar geleden is geboren en slechts één manager heeft meegemaakt. Maar ik denk dat ik hem kan geruststellen, want als hij veertig is, zal hij heel wat meer trainers kennen."

"Ik heb twintig jaar lang geprobeerd om deze club op een waardige manier, én met kwaliteit en loyaliteit, te dienen. Ik heb geprobeerd om te respecteren wat belangrijk is voor de club en het personeel en heb altijd getracht om het team en de club verder te ontwikkelen. Ons doel is nu om te strijden voor alle prijzen. We moeten voor alles vechten en we hebben het team dat daarmee om kan gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen