Balotelli heeft vertrouwen: "Nice kan titel pakken"

8 november 2016, 10:44

Het was de afgelopen jaren veelal Paris Saint-Germain wat de klok sloeg in de Ligue 1, maar na twaalf speelronden in dit seizoen staat OGC Nice knap bovenaan in de Franse competitie. Spits Mario Balotelli stelt dat de club het succes moet kunnen vasthouden.

De 26-jarige Italiaan, die zes keer heeft gescoord in de competitie, is lovend over de selectie. "We hebben een erg goed team", zegt hij in Tuttosport. "Ook als ik niet speel presteren we goed. We staan nu bovenaan en dat maakt me trots. De koppositie is echter niet genoeg, want ik wil meer. Ik wil me nog beter voelen en meer scoren voor de club."

De oud-speler van onder meer Liverpool en AC Milan verwacht dat Nice de strijd in de top kan volhouden. "Met dit fantastische team is het mogelijk om de titel te pakken", denkt de spits. "Natuurlijk is het nu te vroeg om al over een kampioenschap te spreken, maar er is veel mogelijk."

Balotelli speelde tot dusver in de helft van de duels van Nice mee. De fans kunnen nog meer van hem verwachten. "Ik ben hier een echte man geworden", zegt hij. "Ik wil hier mijn topvorm vinden en belangrijk zijn voor de ploeg. Ik ben nog ongeveer veertig procent van mijn top."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen