Suárez bevestigt: "Laatste besprekingen nieuw contract"

9 november 2016, 14:33

Net als Real Madrid is ook Barcelona dit seizoen heel druk bezig met het openbreken van de contracten van haar sterspelers. Na Neymar, Javier Mascherano en Sergio Busquets is ook Luis Suárez dicht bij een nieuwe verbintenis in Camp Nou.

De Uruguayaan heeft tegenover El Mundo Deportivo bevestigd dat hij met zijn club bijna een akkoord heeft bereikt. "Het gaat goed, we zijn met de laatste besprekingen bezig." Hoewel hij zelf geen details wilde prijsgeven, zou het gaat om een contract dat hem nog vijf jaar (tot de zomer van 2021) in Barcelona houdt. Een duur die ook geldt voor afspraken die er gemaakt zijn met Neymar, Mascherano en Busquets.

Het lijkt ook een logische vervolgstap na zijn uitspraken van vorige maand. Hierin gaf Suárez aan graag tot zijn pensioen voor Barcelona te spelen. Andersom kan Barcelona onmogelijk al genoeg hebben van de aanvaller. Sinds zijn komst in de zomer van 2014 maakte de oud-Ajacied al 95 goals en gaf hij nog eens 56 assists.

Na Suárez zou Barcelona overigens nog lang niet klaar zijn met het lijstje namen dat moet verlengen. De club wil ook om de tafel met Lionel Messi, Ivan Rakitic, Marc-Andre ter Stegen en Andres Iniesta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen