NAC en VVV aan vooravond van kraker in Breda

17 november 2016, 22:46

De veertiende speelronde van de Jupiler League kent een prachtig affiche. Vrijdag (20.00 uur) staan in het Rat Verlegh Stadion koploper VVV-Venlo en NAC Breda, samen met Jong Ajax de nummer vijf van de ranglijst, tegenover elkaar. Het verschil tussen beide teams is vier punten.

Met name voor NAC is het een cruciale wedstrijd. Verliezen is geen optie, willen de Brabanders blijven meedoen in de titelstrijd in de Jupiler League en daarmee rechtstreekse promotie naar de Eredivisie. NAC lijkt mentaal echter in het nadeel, aangezien het een kleine twee maanden geleden in de KNVB Beker thuis verloor van VVV (0-2).

Dijkhuizen: "Meer lef aan de bal"

"Het is belangrijk dat we punten gaan halen. Ik wil meer lef aan de bal zien en soms meer risico om de bal vooruit te spelen. We willen onze supporters wat bieden en een goed resultaat is daarbij het belangrijkste", aldus Dijkhuizen. Hij heeft er zin in. "Het is echt een mooi affiche, gewoon eredivisiewaardig. Dat er dan ook nog zoveel supporters op afkomen is een geweldige steun voor de ploeg."

Steijn: "Meeste druk ligt bij NAC"

VVV heeft een fitte selectie voor het bezoek aan Breda, al ontbreekt Tim Receveur wegens een schorsing. NAC heeft Kevin van Diermen en Gianluca Nijholt terug van een blessure, Thomas Agyepong, Jesse van Bezooijen en Bodi Brusselers zijn nog wel absent bij de thuisclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen