Rodgers ziet progressie bij Celtic: "Geen angst meer"

24 november 2016, 10:51

Celtic verloor woensdagavond met 0-2 van Barcelona. Het was uiteraard geen fijn resultaat voor de mannen van Brendan Rodgers, maar toch was de trainer tevreden. Een paar maanden terug was het verschil immers stukken groter en gingen de Schotten met 7-0 onderuit in Camp Nou.

"Ik moet de ploeg een compliment maken", zo begint de Noord-Ier tegenover de BBC. "Als je dit duel vergelijkt met de eerste wedstrijd, dan zie dat er geen angst meer in de ploeg zit. Bovendien vond ik dat we goed druk op de wedstrijd hield."

Uiteindelijk was er echter geen houden aan voor Celtic. "Barcelona heeft uiteraard enorm veel kwaliteit. Bij die eerste treffer worden we verslagen door de kwaliteit en de snelheid van hun passes. Toch hebben ze lang niet zoveel kansen gekregen als normaal en we hadden zelf ook nog een paar grote kansen", aldus Rodgers.

Het laatste duel in de groep is er een voor de eer. Celtic kan niet meer van de laatste plaats afkomen, terwijl Manchester City hoe dan ook de groep als tweede zal beëindigen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen