Clasie verliest: "We konden geen kansen creëren"

25 november 2016, 08:57

Ondanks 71 procent balbezit ging Southampton donderdag de bietenbrug op in de Europa League. Bij Sparta Praag verloor de Engelse formatie met 1-0, waardoor het nog niet zeker is van de volgende ronde. Jordy Clasie, die de hele wedstrijd speelde, zag dat zijn team te weinig deed met het balbezit.

Clasie begon net als Virgil van Dijk en Cuco Martina in de basis. De middenvelder speelde samen met Martina een ongelukkige rol bij de 1-0 in Tsjechië. Beide spelers grepen niet in bij een hoge vrije trap, waardoor Costa Nhamoinesu de bal in het doel schoot. "Er was miscommunicatie tussen Cuco en mij en daardoor scoorden zij. We hadden over de hele wedstrijd gezien te weinig kansen om te scoren. Het is dan ook teleurstellend dat je hier verliest."

Met zeven punten staat Southampton tweede, maar ook nummer drie Hapoel Beer Sheva staat op dat aantal. Beide partijen staan in de laatste speelronde tegenover elkaar. "Dat wordt een belangrijke wedstrijd en we hebben het nog steeds in eigen hand. Die wedstrijd willen we winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen