De Koning blijft rustig: "Hebben er alles aan gedaan"

25 november 2016, 23:08

Ondanks de nederlaag 0-1 tegen Willem II, een directe concurrent in de degradatiestrijd, blijft Go Ahead Eagles-trainer Hans de Koning rustig. Hij zag zijn ploeg goed spelen op De Adelaarshorst en vond dat er weinig weg werd gegeven.

Achteraf denkt De Koning dat vooral het gebrek aan scorend vermogen Go Ahead Eagles opbrak. "Je moet zelf ook een goaltje maken, lijkt me. Het ligt voor het oprapen in de eerste minuut al. Maak je die dan wordt het een andere wedstrijd", aldus de trainer tegenover FOX Sports. Wel vond de trainer zijn ploeg redelijk goed spelen. "We hebben Willem II goed vastgezet op eigen helft. We hebben er vandaag alles aan gedaan."

Go Ahead Eagles bezet momenteel de voorlaatste plaats in de Eredivisie, met slechts één punt voorsprong op hekkensluiter Roda JC. Toch wil De Koning niet alleen maar negatief zijn. "Je zoekt naar een verklaring, maar je moet ook naar de positieve punten kijken. Ik blijf gewoon rustig. Als we allemaal gaan paniekeren daar heeft niemand wat aan", blijft de trainer nuchter. "We spelen gewoon goed, hebben eigenlijk weinig weggegeven op één momentje na. Er ontbreekt alleen nog een goal en dat is de volgende stap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen