Cocu tevreden: "Moeilijk om er één ding uit te lichten"

26 november 2016, 23:38

Vaak leverden wedstrijden van PSV de afgelopen tijd niet op wat trainer Phillip Cocu wilde. Dat was zaterdagavond anders, aangezien de Eindhovenaren in eigen huis met 3-1 te sterk waren voor ADO Den Haag. De oefenmeester was een blij man de gewonnen wedstrijd.

De coach telt zijn zegeningen. "Ik vind het moeilijk om er een ding uit te lichten. We hebben gewonnen, we hebben een strafschop benut, Luuk de Jong heeft twee keer gescoord. Dat zijn nogal wat dingetjes", lacht hij bij de NOS. PSV boekte vanavond de derde overwinning in twaalf duels. "We hebben veel gelijke spelen behaald. Zeker in eigen huis. Dat is niet gebruikelijk. Normaal halen we heel veel punten thuis. In de Champions League loopt het dit jaar ook anders."

Cocu is blij dat De Jong weer gescoord heeft voor zijn team. "Dit was heel belangrijk voor hem. Een spits leeft toch van goals. Nu gaat hij met een ander gevoel naar de komende wedstrijden toeleven", beseft Cocu, die niet overal tevreden over is. "Ik had graag gezien dat de score nog wat groter had uitgepakt, we hebben nog een aantal kansen onbenut gelaten." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen