Koeman verliest van Southampton, gelijkspel Man United

27 november 2016, 19:23

Ronald Koeman had zijn terugkeer bij Southampton ongetwijfeld anders voorgesteld. De coach van Everton verloor zondag met 1-0 van zijn voormalig werkgever. Manchester United bleef op een gelijkspel steken tegen West Ham United (1-1).

Southampton – Everton

Koeman is de laatste weken nadrukkelijk duidelijk aan het maken in januari versterkingen te willen halen. Tegen Southampton bleek dat Everton over te weinig voetballend vermogen beschikt om meer dan een middenmoter in de Premier League te zijn. Southampton won zondag dankzij een doelpunt van Charlie Austin in de eerste minuut. Vanaf twee meter tikte hij de bal binnen. Southampton staat tiende met twee punten minder dan nummer zeven Everton.

Manchester United – West Ham United

Het lukt Manchester United voorlopig niet aansluiting te krijgen bij de bovenste vier clubs in Engeland. Het gat met nummer vier Arsenal is inmiddels opgelopen naar acht punten. West Ham stond na twee minuten al op voorsprong dankzij een treffer van Diafra Sakho. Hij kopte op aangeven van Dimitri Payet binnen. Zlatan Ibrahimovic redde door een fraaie assist van Paul Pogba een punt voor United. De ploeg uit Manchester staat zesde, West Ham staat slechts een punt boven de degradatiestreep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen