Petrovic blijft positief ondanks bestuurlijke onrust bij ADO

8 december 2016, 17:46

Zeljko Petrovic is van mening dat iedereen bij ADO Den Haag vooral positief moet blijven ondanks het feit dat het momenteel een bestuurlijke chaos is. De trainer beseft dat de club in een lastige periode zit, maar denkt dat goede resultaten in de laatste duels voor de winterstop veel zullen helpen.

Het bestuur van ADO Den Haag heeft al enige tijd problemen met eigenaar Wang Hui en in december vindt de rechtszaak tussen de partijen plaats. Petrovic is niet van plan om zich daar te veel door te laten afleiden. "We moeten ook positief zijn. Dat is de enige manier om punten binnen te halen. Met negativisme schieten we helemaal niks op", aldus de trainer op de website van de club.

In de komende wedstrijd tegen NEC moet Petrovic het doen zonder vaste krachten Thomas Meißner en Tom Beugelsdijk en Mike Havenaar. "Wilfried Kanon en Danny Bakker zijn de logische vervangers achterin. Doordat Havenaar er ook niet bij is, houden we maar dertien of veertien spelers over. Daarmee gaan we wel met een goed gevoel richting Nijmegen", aldus de trainer. "'De spelers moeten ook beseffen dat we als club in een moeilijke situatie zitten. Wij als team kunnen dat omdraaien met een goed resultaat. Dan komt er weer positivisme in de hele club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen