De Koning gaat 'Feyenoord-strijdplan' hanteren tegen PSV

9 december 2016, 15:20

De laatste drie eredivisiewedstrijden eindigden voor Go Ahead Eagles allemaal in een nederlaag en dat is voor trainer Hans de Koning met de wedstrijd tegen PSV in het verschiet geen lekkere gedachte. Toch heeft de coach van de hekkensluiter goede hoop voor het duel van zaterdag, omdat de trainer terug gaat grijpen op een succesvol recept.

Voorafgaand aan de drie verliespartijen won Go Ahead namelijk van Feyenoord. De speelwijze die het tegen de koploper hanteerde, gaat het team zaterdag ook gebruiken in Eindhoven. "Wij zullen met hetzelfde idee aantreden als tegen Feyenoord", zegt De Koning op de website van zijn club. "De ruimtes klein houden, achterin de boel dichthouden en loeren op kansen om voorin wat te steken. Het zal natuurlijk absoluut niet makkelijk worden."

De recente geschiedenis biedt geen houvast voor De Koning, aangezien Go Ahead de laatste twee duels met ruime cijfers verloor in Eindhoven. In het seizoen 2013/14 werd het 3-0, een seizoen later eindigde het treffen in 5-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen