Haps keert terug in basis AZ, De Koning kiest voor Manu

12 januari 2017, 16:45

De tweede seizoenshelft van de Eredivisie gaat vrijdagavond van start met de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en AZ. Beide trainers laten een dag voor het duel weten hun opstelling al rond te hebben. Bij de thuisploeg debuteren Pedro Chirivella en Elvis Manu terwijl Ridgeciano Haps terugkeert bij AZ.

In gesprek met RTV Noord Holland laat John van den Brom weten dat hij over een volledig fit elftal kan beschikken. Dat betekent dat de trainer weinig redenen heeft om wijzigingen door te voeren. Ten opzichte van de wedstrijd tegen FC Twente keert Haps terug in de basis ten koste van Thomas Ouwejan. "Daar is geen discussie over mogelijk en hoeven we dus niet moeilijk over te doen. Ik wil zo lang mogelijk met hetzelfde elftal spelen", aldus Van den Brom.

De Koning

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met AZ liet Hans de Koning weten dat hij Chirivella en Manu laat debuteren in de basiself. De Spanjaard wordt gehuurd van Liverpool terwijl oud-Feyenoorder Manu tijdelijk overkomt van Brighton & Hove Albion. Go Ahead Eagles moet het zonder Lars Lambooij, Chris David en Tom Daemen stellen tegen de Alkmaarders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen