Lyon-coach na zege in Alkmaar: "We kunnen nog beter"

17 februari 2017, 10:21

Bruno Génésio is zeer tevreden met het optreden van Olympique Lyon in Alkmaar, maar vindt ondanks de klinkende 1-4 overwinning dat zijn ploeg het nog wel wat beter had kunnen doen tegen AZ. De trainer zag, net als Alexandre Lacazette, dat Lyon zeer efficiënt omsprong met de kansen.

"Onze missie voor het duel met AZ is geslaagd. We zijn nu hard op weg naar de volgende ronde", zegt Génésio na de zege on Alkmaar. " We hebben laten zien dat we het aanvalstalent hebben om op elk moment te kunnen scoren, maar hebben wel te veel kansen weggegeven. We kunnen nog beter dan dit, vooral op technisch vlak", vindt de trainer van Lyon, die smaakmaker Lacazette tweemaal zag scoren. "Daar hoeft verder weinig over gezegd te worden: zijn kwaliteiten staan buiten kijf."

Lacazette constateerde ook dat Lyon dodelijk was in Alkmaar. "We hebben weinig kansen gecreëerd, maar hebben wel vier keer gescoord. Wat betreft mijn twee doelpunten: ik probeerde erlangs te gaan en dat pakte goed uit. Ik hoop dat ik nog veel doelpunten kan maken voor deze ploeg", aldus Lacazette, die komende zomer hoogstwaarschijnlijk uit Lyon vertrekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen