Janssen: "Contact gehad met Blind over eventueel verhuur"

20 maart 2017, 20:41

Vincent Janssen is blij dat hij zich deze week kan richten op de wedstrijden met het Nederlands elftal. Bij Tottenham Hotspur moet de aanvaller het doen met niet al te veel speeltijd en dus hoopt hij bij Oranje zijn kwaliteiten te kunnen tonen.

Janssen had dit seizoen al vaker contact met bondscoach Danny Blind. Onder andere over zijn situatie bij Tottenham Hotspur. "Ik ben blij dat ik er weer ben. Ik heb wel contact met Blind. Ook in de winterstop. Over verhuur of niet bijvoorbeeld. Wat hij adviseerde? Dat is tussen mij en de bondscoach. We moeten het ook niet groter maken dan het is, ik heb met meer mensen gesproken", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Zaterdag wacht in Sofia de wedstrijd in de WK-kwalificatie tegen Bulgarije, een elftal waar Janssen nog niet veel van weet. "Ik wacht op mijn kans, al krijg ik niet veel speelminuten in Londen. Mijn doelpunt laatst was lekker. Over de Bulgaren weet ik weinig. We moeten winnen. We hebben punten laten liggen tegen Zweden en Frankrijk. Onnodig. Maar we hebben nog goede kansen om ons te kwalificeren", zegt hij hoopvol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen