De toekomst ziet er weer rooskleurig uit voor RKC

19 april 2017, 12:02

RKC Waalwijk kan eindelijk weer vooruitkijken. De Brabantse Jupiler League-club heeft zowel op financieel als op sportief vlak een moeilijke tijd achter de rug, maar de grootste ellende lijkt verleden tijd te zijn. Omdat de Waalwijkers door de KNVB officieel ingedeeld zijn in de financiële categorie 2, krijgt de wederopstandig steeds meer gestalte.

RKC heeft vorige week van de KNVB te horen gekregen dat het overgeheveld is naar categorie 2. Daarmee komt er een einde aan het plan van aanpak dat de club in 2014 moest schrijven, nadat het werd ingedeeld in categorie I. "Hoewel we achter de schermen al geruime tijd wisten dat dit moment er aan zat te komen, is het erg fijn dat we nu ook de definitieve bevestiging hebben gekregen", zegt algemeen directeur Remco Oversier op de clubwebsite.

"We hebben de afgelopen jaren met alle stakeholders rondom de club keihard geknokt om dit voor elkaar te krijgen", vervolgt Oversier. "Ook op dit front kunnen we ons nu volop gaan richten op de toekomst en verder bouwen aan alle facetten binnen de club, om zo volgend seizoen weer verder te groeien. Als iedereen massaal de schouders zet onder ons RKC, gaan er weer nieuwe, bijzondere dingen gebeuren in Waalwijk!"

RKC is momenteel de nummer elf van de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen