Pogba vraagteken voor 'wedstrijd van het seizoen'

25 april 2017, 09:49

Het is nog maar de vraag of Paul Pogba komende donderdag in actie kan komen in de derby van Manchester. De duurste speler aller tijden kampt met spierklachten en is daarom een vraagteken voor de zeer belangrijk en beladen burenruzie.

Pogba raakte afgelopen zondag geblesseerd tijdens de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd van Manchester United tegen Burnley FC, na een tackle van achteren van Andre Gray. "Ik weet niet of hij de derby haalt", zegt manager José Mourinho over Pogba. "We moeten kijken of hij echt geblesseerd is of gewoon met vermoeidheid in de spieren kampt. Als hij donderdag niet kan spelen, dan is het niet anders. Dan gaan we niet huilen", aldus Mourinho, die dit seizoen niet meer kan beschikken over Zlatan Ibrahimovic en Marcos Rojo.

Ander Herrera betitelt de Manchester Derby als de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. "Het wordt de wedstrijd van het jaar. We staan één punt achter ze en als we winnen, dan is de kans op het bereiken van de top-vier groot voor ons. Winnen we niet, dan wordt het nog zeer lastig. Het is nog niet zo dat het alles of niets is, maar het wordt een grote wedstrijd", zegt Herrera op de clubwebsite.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen