Fraser: "Het is wel duidelijk dat we twee spitsen moeten halen"

25 juni 2017, 17:21

Vitesse staat nog heel wat te wachten op de transfermarkt. Volgens Henk Fraser moet de bekerwinnaar nog zes spelers naar Arnhem halen, waaronder twee spitsen. Vitesse zag Ricky van Wolfswinkel naar FC Basel verkassen, en ook Yuning Zhang heeft zijn zinnen gezet op een transfer.

"Dat is ook voetbal", zegt Fraser tegen De Gelderlander. "Het is wel duidelijk dat we twee spitsen moeten halen." Het wensenlijstje ligt inmiddels bij technisch directeur Mo Allach. "Ik heb vertrouwen in Mo en de scouting. Er wordt alles aan gedaan een sterke selectie te formeren."

Van Wolfswinkel is niet de enige belangrijke kracht die de deur bij Vitesse achter zich dichttrok. Marvelous Nakamba vervolgt zijn carrière bij Club Brugge. Fraser: "Het is voor ons erg vervelend dat Ricky en Marvelous Nakamba zijn vertrokken. Dat waren onze twee sterkhouders. Twee sleutelspelers. We zullen dat moeten opvangen."

De Arnhemmers trokken al wel Fankaty Dabo (gehuurd van Chelsea), Thomas Bruns (Heracles Almelo) en Thulani Serero (Ajax) aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen