Gepasseerde Pröpper: "Het kwam zeker als een verrassing"

27 juli 2017, 22:19

Davy Pröpper was verrast door zijn reserverol bij PSV. Phillip Cocu zette hem donderdag in het verloren Europa League-duel met NK Osijek op de bank. De oefenmeester van de Eindhovenaren gaf de voorkeur aan Bart Ramselaar, Jorrit Hendrix en Marco van Ginkel.

"Het kwam zeker als een verrassing", zegt Pröpper tegen FOX Sports. "Tuurlijk ben ik daar niet blij mee, maar het is nu even niet anders. We hebben vier goede middenvelders en nu val ik buiten de boot. Hier hebben we het over gehad. Ik hoop niet dat het vaker gaat gebeuren. Maar de kans is aanwezig."

Pröpper wilde verder niet te veel ingaan op zijn situatie. "Het is de keuze van de trainer. Daar moeten we het mee doen. Het enige wat ik wil is spelen. Dat willen wij alle vier." Cocu liet de middenvelder nog wel invallen, maar ook Pröpper kon niets meer doen aan de 0-1 achterstand. "Ik heb niet het gevoel dat ik mij hoef te revancheren. Je komt een kwartier voor tijd het veld in, het loopt niet, je staat met 1-0 achter. Dan probeer je wat te forceren, dat is niet gelukt", aldus de PSV'er tegen de NOS.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen