Groep G: Real wint eenvoudig, CSKA op valreep naast Plzen

19 september 2018, 23:24   Bijgewerkt: 19 september 2018, 23:43

Real Madrid is het nieuwe Champions League-seizoen uitstekend begonnen. De Madrilenen, die al drie jaar op rij de winnaar zijn van het miljardenbal, kenden woensdagavond weinig moeite met AS Roma: 3-0. Bij de Romeinen zaten Justin Kluivert en Rick Karsdorp op de tribune. In diezelfde groep leek Viktoria Plzen de volle buit te pakken tegen CSKA Moskou, maar de Russen kwamen in de slotfase langszij.

Real Madrid - AS Roma (3-0)

In Madrid was de eerste kans van de avond voor de thuisploeg. Isco was in de eerste tien minuten al dicht bij de 1-0, maar zijn inzet werd gekeerd door Robin Olsen, hij had zijn handen vol deze wedstrijd. Gareth Bale kon in de nastoot ook geen doel treffen. Een minuut voor rust was het dan toch raak voor de Koninklijke. Isco tekende voor de 1-0. Na rust moest Roma komen en daardoor kwamen er gaten. Bale leek niet scherp aan het begin van de tweede helft na het missen van een aantal kansen, maar na een uur schoot de man uit Wales wel raak. Na een schitterende pass van Modric versnelde Bale en faalde hij niet oog in oog met de Zweedse doelman. In blessuretijd schoot invaller Mariano Diaz op de rand van de zestien schitterend raak, hij bepaalde de eindstand op 3-0.

Viktoria Plzen - CSKA Moskou (2-2)

In groep G werd ook de op papier saaiste wedstrijd van de avond gespeeld. Toch veranderde dit in een hele leuke wedstrijd. Viktoria Plzen was beter de eerste helft en dat resulteerde in een 2-0 ruststand. Spits Michael Krmencik scoorde na een halfuur en vijf minuten voor de rust nog een keer. Na rust moest CSKA komen en dat deed de Russische ploeg ook. Nog geen vijf minuten na rust zorgde Fjodor Tsjalov voor de aansluitingstreffer. Tien minuten voor tijd leken de Russen de gelijkmaker te maken, maar die werd afgekeurd door een overtreding. In de allerlaatste seconde werd he alsnog 2-2. Nikola Vasic faalde niet vanaf elf meter en bracht de eindstand op 2-2.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!