•
    Wedstrijd afgelopen, Newcastle United 2, Manchester United 0.

DOELPUNT NEWCASTLE!

• 64'
      Doelpunt! Newcastle United 1, Manchester United 0. Kopbal van Joe Willock (Newcastle United) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Allan Saint-Maximin met een kopbal.
  • 61'
       Wissel bij Manchester United. Jadon Sancho komt in het veld voor Antony.
  • 61'
       Wissel bij Manchester United. Anthony Martial komt in het veld voor Wout Weghorst.
  • 60'
    Overtreding van Marcus Rashford (Manchester United).
  • 60'
    Sean Longstaff (Newcastle United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 58'
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Dan Burn over de achterlijn.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Fabian Schär (Newcastle United) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Alexander Isak.
  • 55'
    Schot met links van Antony (Manchester United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Bruno Fernandes.
  • 53'
    Corner voor Newcastle United. De bal gaat via Scott McTominay over de achterlijn.
  • 48'
  • 46'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Fabian Schär (Newcastle United).
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Fabian Schär (Newcastle United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Kieran Trippier met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 45'
    Overtreding van Diogo Dalot (Manchester United).
  • 45'
    Allan Saint-Maximin (Newcastle United) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.