Laatste kans op kaarten voor het EK: UEFA last deze week nieuw verkoopmoment in

30 april 2024, 17:24
Foto: © Imago

De UEFA gaat vanaf donderdag honderdduizend extra kaarten voor het EK verkopen. Volgens de bond is dit vermoedelijk de laatste kans voor fans om live bij wedstrijden op de eindronde in Duitsland aanwezig te zijn.

De kaartverkoop met last-minute tickets voor het EK gaat op donderdag 2 mei om 11.00 uur Nederlandse tijd van start. De kaarten die deze week in de verkoop gaan variëren van tickets die mensen in maart en april hebben verkocht via het officiële verkoopplatform van de UEFA, tot kaarten die beschikbaar zijn gekomen door het definitief vaststellen van de stadions. Ook zullen er een hoop tickets met beperkt zicht tegen korting worden verkocht.

Artikel gaat verder onder video

Deze nieuwe verkoopfase zal gedaan worden volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ en zal ophouden als alle kaarten zijn uitverkocht. De verwachting van de UEFA is dat dit snel zal gebeuren, met name voor wedstrijden waarin Duitsland speelt en de finale van het toernooi. Het aantal kaarten dat beschikbaar is, zal van wedstrijd tot wedstrijd verschillen.

Voor Nederland begint het EK op zondag 16 juni met een wedstrijd tegen Polen in Hamburg. Vervolgens staat op vrijdag 21 juni het duel met Frankrijk in Leipzig op het programma en wordt de groepsfase op dinsdag 25 juni afgesloten in Berlijn met een wedstrijd tegen Oostenrijk.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Spaanse media melden zeer slecht nieuws voor Memphis Depay

Memphis Depay mag aankomende zomer vertrekken bij Atlético Madrid, zo melden diverse Spaanse media.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen