'Naam Ajax-keeper Ramaj valt na Arsenal ook bij tweede Europese topclub’

10 mei 2024, 15:30
Foto: © Imago

Diant Ramaj staat op de nominatie om reservedoelman te worden bij Paris Saint-Germain, meldt journalist Luca Bendoni, die werkzaam is voor Gianluca Di Marzio. Dit nieuws wordt bevestigd door Florian Plettenberg, journalist van het Duitse Sky Sport. Hij houdt echter wel een slag om de arm. Zo laat Plettenberg weten dat er nog geen contact is geweest met het management van de jonge Duitse doelman.

Bij de Parijzenaren is Gianluigi Donnarumma de onbetwiste nummer een, maar de reservedoelmannen Keylor Navas en Sergio Rico lopen deze zomer uit hun contract bij PSG. Hierdoor is de Franse kampioen op zoek naar een nieuwe doelman achter de 25-jarige Italiaan. Ramaj is niet de enige kandidaat die PSG op de korrel heeft. Noah Atubolu van SC Freiburg is ook al meermaals gescout door de Franse topclub.

Artikel gaat verder onder video

Mocht Ramaj vertrekken, dan zal het verblijf van de Duitse doelman bij Ajax beperkt blijven tot een seizoen. De talentvolle doelman kwam afgelopen zomer voor een bedrag van ongeveer vijf miljoen euro over van Eintracht Frankfurt. Middels bonussen kan dit bedrag nog oplopen tot tien miljoen euro. Volgens Plettenberg verwacht Ajax een bedrag van meer dan 25 miljoen euro voor de momenteel geblesseerde Ramaj. Naast PSG is ook Arsenal geïnteresseerd in de diensten van de doelman.

Na blessures van zowel Gerónimo Rulli als Jay Gorter kreeg Ramaj de kans om zich te bewijzen als eerste doelman van Ajax. Dat deed hij dit seizoen met verve, ondanks de vele tegendoelpunten van de Amsterdammers. In het thuisduel met Go Ahead Eagles liep Ramaj echter een elleboogblessure op, waardoor hij de rest van het seizoen is uitgeschakeld.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Halst laat tafel schrikken met onthulling over voorbereiding Ajax

"Bizar! Dat mag niet bij een club als Ajax!", zo klinkt het aan tafel bij Rondo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ja , maar welke naam van goede keepers vallen niet bij andere topclubs?

KROTJE
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Hoe dan ook, als het werkelijkheid gaat worden dan kan Ajax weer cashen, terwijl Ajax als 'besmet' beschouwd wordt. Valt dus mee.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

PSG zal toch geen 25 miljoen gaan betalen voor de plek van een reservekeeper? Ik zie dat niet snel gebeuren.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vreselijke zaak als hij echt zou gaan vertrekken, echt een drama. Omdat Ajax steeds weggekocht wordt met zijn spelers zal de Europese Top niet (meer) gehaald worden. Klinkt logisch !!!!!

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hahaha 25 miljoen. Ik denk dat ze de komma zijn vergeten.

Storm
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

En jij je hersens. Als PSG daadwerkelijk komt voor deze jongen dan is dat een grote club. Die hebben meer geld op de bank en dus kunnen ze meer uitgeven. Bovendien snap je blijkbaar nog steeds niet dat Ajax ondanks alle ellende in Europa nog steeds een uitstekende onderhandelingspositie heeft. Dat is jarenlang opgebouwd en is echt niet na een jaar of 2 gezeik verdwenen. Daar kan jouw club een dikke punt aan zuigen knul.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen