Mexico en VS op koers voor volgende ronde

7 september 2008, 09:52   Bijgewerkt: 8 september 2008, 12:55

De Noord-Amerikaanse grootmachten Mexico en de Verenigde Staten liggen prima op koers om zich te plaatsen voor de volgende ronde van het kwalificatietoernooi voor het WK 2010. Beide landen boekten zaterdag een overwinning en staan nu met zes punten uit twee wedstrijden fier aan kop in hun groep.

In groep 1 rekende de Verenigde Staten af met Cuba. Door een treffer van Clint Dempsey werd het 0-1. Omdat Trinidad & Tobago niet verder kwam dan 1-1 tegen Guatamala, staan de Amerikanen nu alleen aan kop. Trinidad volgt met vier punten.

Mexico won in groep 2 zeer eenvoudig van Jamaica. De Jamaicanen, in 1998 nog aanwezig op het WK in Frankrijk, werd met 3-0 van het veld getikt. Guardado, Arce en Magallon maakten de doelpunten. In dezelfde groep deed verder Honduras goede zaken, door op bezoek bij Canada een enigszins verrassende overwinning te boeken (1-2). Honduras heeft nu drie punten op zak, Canada en Jamaica pas één.

De nummers één en twee van iedere groep gaan door naar de volgende ronde. Op dit moment zouden dat de Verenigde Staten en Guatamala (groep 1), Mexico en Trinidad * Tobago (groep 2) en Costa Rica en El Salvador (groep 3) zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen