Beerens: "Score had nog hoger moeten uitvallen"

Ger
6 oktober 2008, 14:45   Bijgewerkt: 6 oktober 2008, 16:14

Voor SC Heerenveen vielen alle puzzelstukjes zondag in de thuiswedstrijd tegen Ajax perfect in elkaar. De Friezen voetbalden de kampioenskandidaat met prima voetbal volledig aan flarden (5-2). Roy Beerens ontwikkelde zich in het uitpuilende Abe Lenstra Stadion tot één van de uitblinkers.

"De score had eigenlijk nog hoger moeten uitvallen", strooit Beerens nog wat zout in de Amsterdamse wonden. De constatering van de vleugelaanvaller is alles behalve grootspraak. Alleen al voor rust had SC Heerenveen een half dozijn doelpunten aaneen kunnen rijgen. "Maar ook met vijf goals hebben we Ajax vernederd", stelt Beerens tegen FCUpdate.nl. "Dit is fantastisch om mee te maken."

"We houden altijd in ons achterhoofd dat we vaak tegengoals incasseren. Dat wil in de slotfase nog wel eens gebeuren door de vermoeidheid", aldus Beerens. "We hebben daarom getracht zo veel mogelijk te scoren. Er was geen speciale tactiek uitgestippeld. We kunnen goed voetballen en dat kan Ajax ook. Maar wij wilden erop en erover. De wil om te winnen gaf de doorslag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen